HABER

WELKOM CUCINA!


01.09.2020

Bilal Group BV komt met een nieuwe lijn Halal maaltijdgerechten onder de merknaam Cucina. 

To Heat, To Go en To Cook. 

Bilal Group introduceert per 01 september een nieuwe merk genaamd Cucina. Onder de motto “gemak dient de mens” is er een lijn ontwikkelt dat onder 3 categorieën valt. Met het concept To Heat, To Go en To Cook zal de consument worden voorzien van Halal maaltijden zonder toevoegingen in duurzame verpakkingen. Dit alles wordt onder  supervisie van Aissa Zarioh op de markt gebracht. Aissa Zarioh is geen onbekende in deze sector. Hij is één van de grondleggers van Halal Maaltijdboxen in Nederland. 

Bilal Group wilt met deze nieuwe lijn haar positie op het gebied van halalproducten uit breiden. Dit past in de strategie om haar leidende positie op het gebied van Halal vers kippenvlees,-  snacks en pizza’s  verder te laten ontwikkelen en te versterken.  Het assortiment van Cucina zal namelijk een aanvulling zijn op de huidige assortiment. 

Bilal Group BV is samen met de merken Bilal Chicken, Bilal Pizza, Bilal Snacks en nu Cucina een sterk groeiend bedrijf die vanouds producten leverde aan de etnische retail. Tegenwoordig levert het bedrijf zijn producten over de hele wereld; van kleine slagerijen tot aan grote supermarktketens. De onderneming heeft een omzet van circa 20 miljoen euro.

AGB'NİN ANA SPONSORU BILAL CHICKEN!

Bilal Chicken gururla Amsterdam Gençlerbirliğinin ana sponsorluğunu üstlenmiştir

Bültenimize katılın

Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Bilal Group bültenine abone olun.



    Address

    Scharenburg 10, 1046 BB
    Amsterdam, The Netherlands


    Contact

    Tel: +31 (0)20 4119285
    Fax: +31 (0)20 6145819



    Download