NOUVELLES

WELKOM CUCINA!


01.09.2020

Bilal Group BV komt met een nieuwe lijn Halal maaltijdgerechten onder de merknaam Cucina. 

To Heat, To Go en To Cook. 

Bilal Group introduceert per 01 september een nieuwe merk genaamd Cucina. Onder de motto “gemak dient de mens” is er een lijn ontwikkelt dat onder 3 categorieën valt. Met het concept To Heat, To Go en To Cook zal de consument worden voorzien van Halal maaltijden zonder toevoegingen in duurzame verpakkingen. Dit alles wordt onder  supervisie van Aissa Zarioh op de markt gebracht. Aissa Zarioh is geen onbekende in deze sector. Hij is één van de grondleggers van Halal Maaltijdboxen in Nederland. 

Bilal Group wilt met deze nieuwe lijn haar positie op het gebied van halalproducten uit breiden. Dit past in de strategie om haar leidende positie op het gebied van Halal vers kippenvlees,-  snacks en pizza’s  verder te laten ontwikkelen en te versterken.  Het assortiment van Cucina zal namelijk een aanvulling zijn op de huidige assortiment. 

Bilal Group BV is samen met de merken Bilal Chicken, Bilal Pizza, Bilal Snacks en nu Cucina een sterk groeiend bedrijf die vanouds producten leverde aan de etnische retail. Tegenwoordig levert het bedrijf zijn producten over de hele wereld; van kleine slagerijen tot aan grote supermarktketens. De onderneming heeft een omzet van circa 20 miljoen euro.

BILAL CHICKEN EST LE PRINCIPAL COMMANDITAIRE D'AGB!

Bilal Chicken est fièrement devenu le sponsor principal du club de football AGB à Amsterdam

Rejoignez notre newsletter

Abonnez-vous à la newsletter du groupe Bilal pour rester informé des nouveaux développements


  Address

  Scharenburg 10, 1046 BB
  Amsterdam, The Netherlands


  Contact

  Tel: +31 (0)20 4119285
  Fax: +31 (0)20 6145819  Download